TEDxGoudaSalon

TEDxGoudaSalon

In toenemende mate willen organisaties bijdragen aan de (lokale) gemeenschap waarvan zij deel uit maken en waar ze in ondernemen. Een TEDxGoudaSalon biedt bedrijven, stichtingen en non-profit organisaties de mogelijkheid zich onderscheidend te presenteren aan een geselecteerde doelgroep.

Een exclusieve Salon

Een Salon kan opgenomen worden in de marketingstrategie van een organisatie. Een Salon wordt namelijk exclusief gehost door één partij en samen met TEDxGouda georganiseerd.

In TEDxGouda stijl neergezet

Het onderwerp van de Salon, programma, selectie van spreker(s) en locatie bepalen we in onderling overleg, afhankelijk van de doelstelling die de organisatie heeft met de Salon én de eisen die vanuit TEDx gesteld worden.

Tot 100 genodigden

De hostende partij nodigt het publiek uit. Denk daarbij aan huidige relaties, nieuwe relaties, medewerkers, toekomstige medewerkers – studenten – en klanten. Een TEDxGoudaSalon is geschikt voor maximaal 100 personen. Dankzij de kleinschalige opzet nodigt een Salon uit tot maximale interactie en uitwisseling van ideeën tussen de deelnemers en sprekers.

Facts & figures

  • Bedoeld voor een publiek van 50 – 100 bezoekers.
  • Optioneel: videoregistratie voor publicatie van TEDxtalks. Deze komen op het YouTube kanaal van TEDx – waar alle TEDx video’s wereldwijd verzameld worden – en zijn daardoor van blijvende waarde.
  • Bezoekers – geheel of gedeeltelijk – op uitnodiging van hostende partij.
  • Mogelijkheid tot voordragen van spreker(s).
  • Duur: 1 dagdeel.

Ik wil een TEDxGoudaSalon voor mijn bedrijf

Graag maken wij met jou een afspraak om in kaart te brengen hoe een TEDxGoudaSalon georganiseerd kan worden bij jouw bedrijf.

Ik wil meer informatie over de TEDxGoudaSalon

Over TEDx
TEDx is een wereldwijd platform dat een podium biedt aan mensen met ‘idea’s worth spreading’. Geen politieke, godsdienstige of commerciële verhalen, maar inspirerende persoonlijke ervaringen en inzichten die het waard zijn om gedeeld te worden met een grote groep mensen. Dat TEDx zich wereldwijd verspreid is te zien op het YouTube kanaal van TEDx. Daar staan alle videoregistraties van TEDxtalks opgenomen tijdens TEDx-events.