De tweede avond waarop we op zoek gaan naar de juiste sprekers

De tweede avond waarop we op zoek gaan naar de juiste sprekers

De tweede avond waarop we op zoek gaan naar de juiste sprekers 3648 2736 Michael Waterreus

Dinsdag 15 mei de tweede pitchavond

Het thema ‘Durf te verbinden’ leidt deze avond tot verrassende gebeurtenissen. Zo beginnen we de avond met elkaar in de ogen te kijken en eindigen we de avond met samenzang. De 20 aanwezigen luisteren geboeid naar 9 sprekers.

Wie zijn de pitchers

Erwin de Boer start met een pitch over hoeveel waardevoller je leven wordt als je elkaar aandacht geeft en zonder oordeel naar elkaar kijkt.

Richard Liebrechts leert ons dat er geld te verdienen is met afval. Hij roept op om voor Gouda 750 jaar een Gouds equivalent van de composteerbare picknickbank te ontwikkelen.

Victor Kammeraat heeft de sfeer in zijn bedrijf zien veranderen door verbinding. Durf de verbinding met jezelf aan te gaan, dan komt de verbinding met anderen ook goed.

Dat je niet echt verder ontwikkelt wanneer je je bezig blijft houden met ‘gedoe’ legt Frank Schurink ons uit.

En dat het voor een bedrijf goed is om zich als een persoon te gedragen, legt Diederick ons uit. Bedrijven komen van Mars, personen komen van Venus.

Vraag jij wel eens aan een wortel of die normaal is? Wij deden het tijdens de pitch van Lukas Taks. Lukas combineert eten met kunst, technologie en interactie en stelt ons belevingskader ter discussie.

Heleen van Praag weet alles over mensen bij elkaar brengen. Wil je een nieuwe beweging op gang brengen? Ga dan bruisen, brouwen en verbinden.

Van je leven een succes maken? Daarover gaat de pitch van Khadija Rejdy. Weten wie je bent en waar je voor staat. Verbind je hoofd, hart en buik en je bent verbonden met jezelf. Dat leidt tot succes.

Carolyt Koops besluit de avond. Zij ziet muziek als het middel dat voor universele verbinding zorgt en laat ons het Goudse volkslied zingen waar Leo Vroman de woorden voor schreef.

Een inspirerende avond die weer plaatsvond in dat bijzonder mooie pand van Miranda en Ramon in de Spieringstraat. Wederom dank voor de gastvrije ontvangst!

 

 

Een extra pitchavond

De extra ingelaste pitchavond is op 23 mei! Het bestuur buigt zich daarna over de inhoud en presentatie van de pitchers en gaat ervoor dat er op 1 september een hele interessante rij sprekers voor een fantastische TEDx ervaring in Gouda gaat zorgen.

Voel je betrokkenheid bij TEDxGouda en wil je dit mede mogelijk maken? Word dan partner en meld je hier aan!

 

Meer foto’s van deze mooie avond vind je hier!