No Limits Limited

Online evenement

Trots zijn we dat we in deze onzekere tijd een online programma aan kunnen bieden met interviews en een panel met sprekers rondom het thema No Limits Limited. Online kunnen we met elkaar doorpraten en ideeën blijven delen.

Het programma

TEDxGouda – No Limits Limited
23 mei 2020
Online inloop: 14:45
Start: 15:00
Einde: 17:30

Sprekers en entertainers

Tineke Maas

Hoe kun je met passie en gedrevenheid vanuit positiviteit leiding en richting geven aan een culturele organisatie tijdens de coronacrisis? Welke bordjes moet je als een soort Chinees jongleur tegelijkertijd omhooghouden als je in de culturele sector werkt?

We gaan erover in gesprek met Tineke Maas, directeur van de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda.

Burgemeester Pieter Verhoeve

‘In deze boeiende en bijzondere tijd is het belangrijk van gedachten te wisselen over grenzen, beperkingen en vernieuwing. De noodtoestand – GRIP 4 – grijpt diep in op ons leven. Hoe kun je innoveren in relatie tot bestaande wetten? Tradities zijn ergens een vorm van democratie. Hoe kun je vernieuwen met draagvlak?’

Burgemeester zijn in een tijd van nood, hoe doe je dat? We interviewen de burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve.

Suze Maclaine Pont

‘Geld geeft je geen vrijheid, je relatie met geld laat wel zien waar jouw sleutel naar vrijheid echt zit. Wil je een gezonde realtie met geld? Dan is DEZE crisis je ultieme kans om je echte kracht terug te vinden, dat waarvoor je op aarde bent gekomen.’

Een quote van Suze Maclaine Pont. We praten met haar over geld in tijden van crisis.

Ezra Windhorst

Nu de hele wereld geconfronteerd wordt met het virus vinden steeds meer mensen elkaar online voor werk, voor school, voor borrels, voor… vul maar in. Wat betekent deze verdergaande opmars van digitalisering voor onze maatschappij?

We interviewen Ezra Windhorst. Hij staat met zijn werk aan de frontlinie in de strijd tegen digitale criminaliteit.

Mohammed Mohandis

‘Als de wil er bij ons is dan geloof ik dat onze creativiteit onbegrensd is om deze sociale crisis te boven te komen.’

Op 23 mei gaat hij samen met burgemeester Pieter Verhoeve met ons in gesprek over het thema besturen in tijden van crisis, hoe doe je dat?

Jennifer Evenhuis

Actrice Jennifer Evenhuis laat ons op 23 mei even in een heel andere wereld stappen.

‘Mensen kunnen ontspannen en lachten om iets wat toch heel herkenbaar is,’ zegt ze. Wij zijn benieuwd!

Edwin Rasser

Wat is de wereld zonder muziek?

DJ Edwin Rasser zorgt ervoor dat we even lekker actief worden tussen de interviews door. Hij haalt het kind in ons naar boven zodat we kunnen genieten van het moment.

Jij kunt erbij zijn! We geven 75 tickets gratis weg. Reserveer je toegang vandaag nog door je aan te melden bij het event!

De url naar het event delen we met de mensen die zich aangemeld hebben. Dus meld je vandaag meteen aan.

Toegang tot het online evenement is gratis. Je kunt ons wel steunen met een vrijwillige bijdrage. Hoe je kunt bijdragen volgt in een e-mail die we je na het event sturen. Een bijdrage is op geen enkel moment verplicht, het wordt wel enorm gewaardeerd.

Let op: Tijdens dit event worden video-opnamen gemaakt waar je mogelijk op te zien bent. Bij deelname aan het online event geef je toestemming dat TEDxGouda dit materiaal gebruikt voor communicatiedoeleinden.

Meld je vandaag nog aan!