No Limits Limited

Online evenement 2020

Trots zijn we dat we in deze onzekere tijd een online programma aangeboden hebben met interviews en een panel met sprekers rondom het thema No Limits Limited. Op deze manier konden we online met elkaar doorpraten en ideeën blijven delen. Bekijk hieronder de talks.

Tineke Maas

Hoe kun je met passie en gedrevenheid vanuit positiviteit leiding en richting geven aan een culturele organisatie tijdens de coronacrisis? Welke bordjes moet je als een soort Chinees jongleur tegelijkertijd omhooghouden als je in de culturele sector werkt?

We gaan erover in gesprek met Tineke Maas, directeur van de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda.

Suze Maclaine Pont

‘Geld geeft je geen vrijheid, je relatie met geld laat wel zien waar jouw sleutel naar vrijheid echt zit. Wil je een gezonde realtie met geld? Dan is DEZE crisis je ultieme kans om je echte kracht terug te vinden, dat waarvoor je op aarde bent gekomen.’

Een quote van Suze Maclaine Pont. We praten met haar over geld in tijden van crisis.

Ezra Windhorst

Nu de hele wereld geconfronteerd wordt met het virus vinden steeds meer mensen elkaar online voor werk, voor school, voor borrels, voor… vul maar in. Wat betekent deze verdergaande opmars van digitalisering voor onze maatschappij?

We interviewen Ezra Windhorst. Hij staat met zijn werk aan de frontlinie in de strijd tegen digitale criminaliteit.

Pieter Verhoeve, Mohammed Mohandis, Thierry van Vugt

‘In deze boeiende en bijzondere tijd is het belangrijk van gedachten te wisselen over grenzen, beperkingen en vernieuwing. De noodtoestand – GRIP 4 – grijpt diep in op ons leven. Hoe kun je innoveren in relatie tot bestaande wetten? Tradities zijn ergens een vorm van democratie. Hoe kun je vernieuwen met draagvlak?’ Besturen tijdens een pandemie, hoe doe je dat? We interviewen de burgemeester van Gouda, Pieter Verhoeve samen met wethouder Thierry van Vugt en raadslid Mohamed Mohandis.

Jennifer Evenhuis

Actrice Jennifer Evenhuis laat ons op 23 mei even in een heel andere wereld stappen.

‘Mensen kunnen ontspannen en lachten om iets wat toch heel herkenbaar is,’ zegt ze. Wij zijn benieuwd!

Edwin Rasser

Wat is de wereld zonder muziek?

DJ Edwin Rasser zorgt ervoor dat we even lekker actief worden tussen de interviews door. Hij haalt het kind in ons naar boven zodat we kunnen genieten van het moment.